Afvoer Ontstoppen

Zit je afvoer verstopt? Laat het niet aanslepen. Zo wordt het mogelijk nog erger. Laat het aanpakken door een professionele ontstopper.

ProPer staat dag en nacht klaar om mensen uit de nood te helpen. Kleine klusjes zoals een afvoer ontstoppen is op een mum van tijd gedaan. Voor je het weet loopt het water weer weg zonder probleem. We specialiseren ons namelijk in een heel gama van complexe ontstoppingen.

Keukenafvoer verstopt? Een keukenafvoer bijvoorbeeld wordt zo veel gebruikt dat dit wel eens kan voorvallen. Vetresten, vuil, voedselresten kunnen soms ophopen en een verstopping veroorzaken. Bel ons op en maak een afspraak. Je kan zelf proberen met een plujer. Maar dikwijls schuift dat het probleem gewoon iets verder.

Behandel een verstopte afvoerbuis niet met ontstoppingsmiddelen. Zo vergroot u enkel het probleem van de verstopte keukenafvoer.

Contacteer onze ontstoppingsdienst, en hou de handen ProPer!

We kunnen zowat iedere soort verstopping uit uw sanitair of riolering verhelpen.

Toilet of WC Ontstoppen

Is uw wc of toilet verstopt? Wat vervelend. Het toilet of wc ontstoppen kan u soms zelf, maar vaak is een professionele ontstopping van de wc nodig.

ProPer is gespecialiseerd in het ontstoppen van toiletten.

Hoe is de wc verstopt geraakt? Er zijn veel verschillende oorzaken. Vochtige doekjes, tampons, maandverband, plastic houders voor WC blokjes of overmatig gebruik van toiletpapier zijn de meest voorkomende oorzaken bij een verstopte wc. Anderzijds zijn er vetresten, kalk of urinesteen die kunnen ophopen en de afvoer vernauwen.

Toilet of wc ontstoppen: snel opgelost, met de ProPer Ontstoppingsdienst. We hebben hogedruk machines die langs buiten de verstopping aanpakken, terwijl we binnenin met spiraalmachines alle vuil boven trekken. Met professioneel materiaal is dit een eenvoudige klus.

Zit uw wc verstopt of loopt ze niet meer goed door? Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Douche/Bad Ontstoppen

Douche of bad afloop verstopt? Geen pretje! Waar zit het probleem juist? Dat kan zowat overal zijn. In de badkamer zelf, dieper in de riolering.

ProPer spoort het probleem op met professioneel materiaal en lost het op!

Wat is de oorzaak van die verstopping? Grote hoeveelheden shampoo, douchegel of scheerschuim. Hierdoor slibben de leidingen langzaam dicht. In combinatie met plukken haar of bijvoorbeeld dameshygiëne leidt dit al snel tot een blokkade.

Je kan zelf de verstopping proberen oplossen met een zogenaamde 'plopper' of plunjer. Maar dikwijls schuift dat het probleem gewoon iets verder en heb je later opnieuw problemen.

Contacteer ProPer, voor je het weet loopt alles weer vlot weg en is het probleem echt van de baan.

Riool Ontstoppen

Riolering verstopt? Het is een onaangename ervaring voor elk huishouden. Als meerdere afvoeren (wc, douche, gootsteen) niet meer correct aflopen zit het probleem in een grotere afvoer en moet de riool ontstopt worden.

De vakmensen van de ProPer ontstoppingsdienst staan voor je klaar.

Hoe is het zover gekomen? Een verstopte riolering kan door een combinatie van vuil uit gootstenen, toiletten, douches, lavabo’s of baden. Of sterker nog, vetresten, urinesteen, kalkvorming. Zowat alle soorten vuil kunnen op termijn voor problemen zorgen. Doe beroep op ons, en voor je het weet loopt alles weer lekker weg en is het weer ProPer!

Na een nauwkeurige rioolinspectie, weten we precies wat voor probleem we moeten aanpakken. De ontstopping zelf is in 95% van de tijd binnen het uur opgelost.

Hebt je toch nog vragen over rioolontstopping? Contacteer ons vrijblijvend voor vragen of een offerte.

Vraag een offerte:

Onze troeven

  • Snel & ProPer
  • Professioneel materiaal
  • Gegarandeerd resultaten
  • Scherpe & Vaste prijzen
  • Tevreden klanten
24/7 beschikbaar voor noodontstoppingen

We staan altijd klaar, dag en nacht!

We gebruiken professioneel materiaal