Pro-Per Ontstoppingsdienst | Veelgestelde vragen en hun antwoorden

Algemene vragen

Hieronder vindt u enkele van de meest voorkomende vragen die we ontvangen

Q: Hoeveel gaat de ontstopping uiteindelijk kosten?

97% van onze ontstoppingen zijn binnen het uur opgelost. De prijs die je voor die ontstoppingen betaald is de prijs van een ontstopping eerste uur zoals aangegeven in onze prijzen pagina.

Uiteraard is de situatie binnenin de riool op voorhand niet gekend. Bij complexe problemen zoals urinesteen, wortelgroei, kalk, of andere structurele problemen moeten we bijvoorbeeld gebruik maken van camera's. Hiervoor wordt uiteraard een toelsag aangerekend.

Ons doel is echter altijd, om een permanente oplossing te zoeken, en zo min mogelijk toeslagen aan te rekenen.

Q: Hoe snel kan je komen om mij uit de nood te helpen?

We maken ons sterk dat we bijna alle ontstoppingen binnen de 24u kunnen oplossen.
Zit je echter echt in de moeilijkheden en heb je last van een onhoudbare sanitaire situatie, dan doen we er alles aan om binnen het uur ter plaatse te staan.

Q: Waarom komen jullie zo vroeg langs?

Als je een afspraak wil maken met ons, dan plannen we dat vroeg genoeg in. Hoe meer de dag evolueert hoe meer kans dat er kleine vertragingen oplopen. Dan wordt het zeer moeilijk om een specifiek uur op te geven. Omdat we van ons woord willen zijn leggen we afspraken (op uur) meestal zo vroeg mogelijk.

Echter als we beloofd hebben dat we komen, dan komen we ook effectief die dag nog langs. Gelijk hoe laat het is. Belde u voor 15u, dan rekenen we voor werk na 18u geen avondtarief aan.

Q: Waarom soms 6% en soms 21% btw.

Ruim en reinigingswerken zijn altijd aan 21% btw, ongeacht de leeftijd van de woning.
Dit is bijvoorbeeld het geval voor het legen van septische putten, reinigen van regenwaterputten, camera onderzoeken die los staan van ontstoppingen, etc...

Het uitvoeren van ontstoppingen kan aan 6% btw als de woning ouder is dan 10 jaar er aan de wettelijke voorwaarden wordt voldaan.


Staat uw vraag er niet tussen? Contacteer ons en we beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Vraag een interventie:

24/7 Service

We zijn altijd bereikbaar!