In welke regio of gemeentes zijn we actief?

Laat het niet ophopen

Hebt u nood aan een ontstoppingsdienst, gespecialiseerd in het ontstoppen en reinigen van huisrioleringen?

Voor al uw rioleringswerken bent u aan het juiste adres. Onze spoeddienst is dag en nacht bereikbaar (24/24, 7 dagen op 7) voor het oplossen van uw rioleringsproblemen.

Centraal gelegen in Oost-Vlaanderen, staan we overal binnen het uur om een verstopping op te lossen (in Oost-Vlaanderen). Voor deze regio staan wij in voor alle verstopte leidingen en afvoeren.

We verwijderen resten van vet, kalk, ophopingen van wc papier en zelfs het hardnekkigste vuil dat zich jaar na jaar opstapelt uit uw riolering en afvoerbuizen.

Bij ProPer kan u dus terecht voor elk rioolprobleem zoals ontstoppingen, slechte doorvoer van regenwater, verstopte lavabo’s, verstopte toiletten, afvoeren van keukens – wasmachines en sanitair die verstopt zitten, en regenputten uitkuisen met behoud van uw water!

Het juiste materiaal

Professioneel en correct materiaal zijn noodzakelijk om een snelle oplossing te kunnen garanderen.

Wij beschikken dan ook over een hogedrukmachine van 140 bar die deze druk kan garanderen aan 60 liter per minuut. De juiste verhouding van druk en debiet is de ideale manier om te ontstoppen. Op die manier kunnen stevige verstoppingen wegspoelen en wordt voorkomen dat deze snel terugkeren.

Ook een veer, camera, detectiemateriaal en diverse andere draagbare machines zijn voorhanden om elk probleem aan te pakken.

Al het materiaal wordt ProPer in onze bestelwagen geordend zodat we meteen aan de slag kunnen van zodra we bij u aankomen.

Net niet in uw gemeente?

We rekenen voor verplaatsingen van meer dan 25km 30€ aan.

0472 / 68 27 09