Verwijderen van kalk

Kalk kan hardnekkig zijn om te verwijderen. Het is dan ook niet altijd mogelijk om ontkalkende producten lang genoeg op de probleemsituatie te laten intrekken.

ProPer verwijderd kalk in afvoeren, aflopen en riolen op mechanische wijze. Zo is de afvoer weer in een mum van tijd ontstopt.

Een bladje wc papier of een doekje dat blijft hangen kan de oorzaak zijn dat zich kalk begint af te zetten in je sanitaire afvoeren. Na verloop van tijd zit je met een stevige hoop kalk die je zelf niet zomaar wegkrijgt.

Met speciaal ontworpen apparatuur zoals een kalkfrees gaan we de kalkophoping wegwerken en zijn de buizen weer ProPer en glad!

We kunnen zowat iedere soort verstopping uit uw sanitair of riolering verhelpen. Voor je het weet loopt het water weer weg zonder probleem.

Verwijderen van urinesteen

In urine zitten bepaalde zouten die, gecombineerd met kalk, urinesteen vormen. Dit kan serieuze verstoppingen veroorzaken. Daarom is tijdig ontkalken belangrijk. U kan op onze expertise rekenen om uw toilet, of riool te ontkalken en alle urinesteen te verwijderen.

ProPer is gespecialiseerd in het verwijderen van urinesteen.

Met een speciale kalkfrees en hoge druk verwijderen we alle resten van de kalk of urinesteen.

Neem contact op met ProPer en leg het probleem even uit. We komen snel ter plaatse.

Verwijderen van vetresten

Vetresten zijn een veel voorkomend probleem. Deze kunnen ophopen en op termijn de riool dichtslibben. Na verloop van tijd is er met ontvetter niet veel meer aan te vangen.

ProPer gebruikt professioneel mechanisch materiaal om de vetresten te verwijderen. We lossen het probleem grondig op!

Contacteer ProPer, voor je het weet loopt alles weer vlot weg en is het probleem echt van de baan.

Uitfrezen van van boomwortels

Als boomwortels door de rioolbuis groeien houden die vuil tegen en ontstaat er een verstopping. Wortels uitfrezen is een job voor experts.

ProPer gebruikt professioneel materiaal de wortels mooi weg te frezen. Een hydrolische wortelfrees en hoge druk worden gebruikt om de wortels te verwijderen.

Na het uitfrezen kan de groei van de wortels zich echter verderzetten. Je kan dan ook op ons rekenen voor de graaf en herstelwerken aan de riolering. Contacteer onze ProPer sneldienst zodat dit snell en efficiƫnt opgelost kan worden.

Vraag een offerte:

Onze troeven

  • Snel & ProPer
  • Professioneel materiaal
  • Gegarandeerd resultaten
  • Scherpe & Vaste prijzen
  • Tevreden klanten
Verwijderen kalk, urinesteen, boomwortels

Bel ons even op en schets het probleem.

Wellicht kunnen we verdere vragen beantwoorden.

0460 / 26 01 00